Mediation

Wat is mediation?

Bij mediation probeer je samen met de andere partij en onder begeleiding van een mediator tot afspraken te komen of conflicten op te lossen.

Familierecht

Middels mediation kan je met jouw partner de gevolgen van een (echt)scheiding regelen of eerder gemaakte afspraken over bijvoorbeeld een omgangsregeling of over alimentatie aanpassen.  

De mediator begeleidt het gesprek tussen jou en jouw partner en geeft jullie alle relevante (juridische) informatie om beslissingen te kunnen nemen. Als het jullie lukt om afspraken te maken dan worden deze door de mediator schriftelijk vastgelegd.

De mediators bij Brokers advocaten & mediators zijn tevens advocaat en kunnen daarom ook de benodigde formele procedure bij de rechtbank voor je voeren (bijvoorbeeld het aanvragen van de echtscheiding). Dit in tegenstelling tot gewone mediators.

 

Ontslagrecht

Ook mediation tussen werkgever en werknemer is bij Brokers advocaten & mediators mogelijk. Hierbij vindt overleg plaats over de wijze waarop en de voorwaarden waaronder een dienstverband wordt voortgezet of beëindigd.

Kosten

Mediation is bij Brokers advocaten & mediators niet mogelijk op basis van gefinancierde rechtsbijstand (de toevoeging). Er geldt wel een gereduceerd uurtarief voor mediation. Ook is het mogelijk om een vaste prijs af te spreken.   

Willen jullie meer informatie of eerst eens kennis maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons kantoor. Deze afspraak van maximaal 30 minuten is gratis. 

Bezoekadres​:
Albert Schweitzerlaan 10 

3451 EC Vleuten

Open op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

Postadres:
Postbus 131

3450 AC Vleuten

Telefoon/Fax:
T: 030 - 241 35 46

F: 030 - 241 52 75

KvK-nummer:

30249467

  • Facebook Social Icon

© 2020

by BROKERS 

  • facebook
  • w-tbird